Şefin İmzası Tava Hellim Peyniri
Ege'den Gelen Lezzet: Asma Yaprağında Hellim Peyniri
Yumuşak hellim peyniri, taze asma yaprağı ve lezzetli sos ile hazırlanan bu mezeyi deneyin, Ege'nin tadına varın!
Ege Usulü Asma Yaprağında Hellim Peyniri, Ege mutfağının en lezzetli mezelerinden biridir. Bu mezede, yumuşak hellim peyniri, taze asma yaprağına sarılır ve özel bir sos ile pişirilir. Domates, biber, soğan ve taze baharatlarla hazırlanan sos, bu mezeye eşsiz bir lezzet verir.
Diğer Ürünler
Sıcak servis edilir..
Simit, peynir, yumurta ve kavurma: Bu dört lezzetin buluşması kahvaltı sofralarına şenlik getir..
Simit ve yumurta, kahvaltının vazgeçilmez ikilisidir. ..
Kahvaltı sofralarının klasik lezzetlerini bir araya getiren ..
Klasik lezzetin sıcak dokunuşu yumurtalı simit ..
4 çeşit peynir, biber ve lav tavada hazırlanan bu lezzete karşı koyamayacaksınız!..
Ege'den Gelen Lezzet: Asma Yaprağında Hellim Peyniri ..
Anne kahvaltı keyfi spontane olmalı, rezervasyon yok, çıkın çıkın gelin canlarım! 😊
Not: Sabah 09.00 - Akşam 17.00 saatleri arasında, Cadde/Şaşkınbakkal ve Nişantaşı şubelerimizde Gel-Al servisimiz mevcuttur.
Ayrıca, Cadde/Şaşkınbakkal şubemizden paket servis hizmeti de sunulmaktadır.
KONSEPTİMİZ
Fiks menü lezzetlerimiz siz istemeden az sonra sofranızda!
Nurten Anne
Kahvaltı Kraliçesi
1956 doğumlu Nurten Tuncer, uzun yıllar İzmir Çeşme’de ikamet etti. 23 yıl boyunca coğrafya öğretmenliği yapan Tuncer'in mutfak serüveni 1992 yılında, eşinin Çeşme’de açtığı taş ev konseptli butik otelde başladı. 1997’de öğretmenlikten emekli olduktan sonra, kara tahtayı bırakarak mutfağa yöneldi. 2013 yılından bu yana Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın kurucusu ve menüdeki tüm lezzetlerden sorumlu olan Tuncer, markanın "Nurten Annesi"" olarak çalışmalarını sürdürüyor. Kendi tarifleriyle kahvaltı kültürüne yeni bir soluk getiren Nurten Anne’nin hazırladığı tatlar ve sunumlar kısa sürede kulaktan kulağa yayılarak ün kazandı.
Yedi Şubede Sıcak Karşılama
Çeşme Bazlama Kahvaltı; Çeşme’de iki, Nişantaşı’nda üç, Bağdat Caddesi’nde bir ve Dubai’de bir olmak üzere, yedi şubesi ve 300’ü aşkın çalışanıyla hizmet veriyor. Nurten Anne, şubelerde misafirlerle yakından ilgilenip, onlarla sohbet etmeyi ihmal etmiyor. 36 çeşit doğal reçeliyle tanınan Tuncer, bu tarifleriyle yurtdışında da tanınıyor. Misafirlerine sıcak kanlı ve samimi bir ev sahibi olarak yaklaşan Tuncer, yeri geldiğinde mutfakta menemen ve pişi yapıyor, yeri geldiğinde misafirlerin masalarına konuk oluyor.
Gastronomi Tutkusu
Dünyayı gezmeyi ve farklı kültürleri tanımayı seven Tuncer, seyahatlerinde özellikle gastronomideki yenilikleri keşfetmeye odaklanıyor. Aynı zamanda, ziyaret ettiği ülkelerden getirdiği dekoratif objeler ve eski kapıları Çeşme Bazlama Kahvaltı şubelerinde kullanarak mekanlara özgün bir hava katıyor. Bu özellikleriyle Nurten Anne,hem şubelerin ruhunu hem de misafirlerin kalplerini kazanmayı başarıyor.
REÇELLER
GALERİ
Reçel tariflerim